O tânără născută în România, prezentă la Miss World Spania

O tânără născută în România, prezentă la Miss World Spania

O tânără de 22 de ani, născută în România, va reprezenta provincia Albacete la Miss World Spania 2023. Luana Selena Gheban este din La Roda va purta numele provinciei Albacete la concursul național de frumusețe, care va avea loc în perioada 30 aprilie - 7 mai în Tenerife.

Tânăra va reprezenta provincia Albacete la Miss World Spania FOTO Twitter

Tânăra născută în România spune că va reprezenta provincia „în care a crescut”, scrie El Digital de Albacete . Ea mai arată că a ajuns în Spania, în La Roda, când avea doar un an, alături de părinții ei. Din acest motiv, ea spune că se consideră o adevărată albaceteană. De asemenea, spune că "este foarte frumos să pot reprezenta provincia care m-a văzut crescând în acest concurs".

Reprezint țara care m-a crescut, țara de care sunt foarte mândră și pe care o port prin steag”, a mai spus tânăra de origine română.

Simt că reprezint femeia din Albacete ca o femeie puternică, o femeie curajoasă , încrezătoare în sine și luptătoare”, a mai precizat Luana Selena pentru El Digital de Albacete. „Vreau ca toate femeile să se identifice cu mine”, a adăugat ea.

Tânăra este studentă la Drept

Tânăra de 22 de ani studiază în prezent dreptul la Alicante, studii universitare pentru care a optat datorită „vocației pe care o am de a ajuta oamenii și a frustrării pe care o simt de fiecare dată când văd o situație de nedreptate”, a explicat ea. De asemenea, ea a vorbit pentru publicația spaniolă despre pasiunea sa pentru machiaj și modă, un lucru care "mi-a plăcut întotdeauna foarte mult", iar despre hobby-urile sale a adăugat că "în timpul liber profit de ocazie pentru a citi cărți, a învăța limbi străine și a face sport ".

Prin intermediul unui videoclip pe care trebuie să-l realizeze în zona ei, Luana Selena va împărtăși cu întreaga Spanie locuri emblematice din Albacete, precum "Pasaje de Lodares, Târgul, Parcul Abelardo Sánchez, care este un plămân pentru oraș, precum și clădirile moderniste din Plaza del Altozano și centrul capitalei", a declarat ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”