O televiziune de sport se închide după 18 ani. Urmează concedieri

O televiziune de sport se închide după 18 ani. Urmează concedieri

Toate canalele Orange Sport se vor închide de la 30 iunie. Ce se va întâmpla cu angajații.

Orange Sport se închide, potrivit Fanatik . Conform Prosport , angajații postului au primit astăzi un mail de la Orlando Nicoară, administratorul Orange Sport, care i-a anunțat data la care se va închide postul și că vor urma concedieri. Din informațiile obținute de GSP.RO, o parte din angajați se vor muta la Prima Sport.

La Orange Sport lucrează în acest moment nume importante din presă ca Dan Udrea, Silviu Samuilă, Emil Grădinescu, Bogdan Cosmescu sau Cosmin Băleanu, dar și oameni din fotbal ca Mihai Stoica (manager general FCSB), Basarab Panduru (membru al Generației de Aur) sau Constantin Zotta (fost arbitru FIFA), scrie gsp.ro.

Până acum, postul de televiziune transmitea competiții extrem de atractive pentru iubitorii sportului, printre care: Superliga, Cupa României, Liga 2, Premier League, UEFA Champions League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 sau campionatul din Portugalia.

Televiziunea a fost lansată la sfârșitul lui 2006 sub numele de Boom Sport. A devenit Dolce Sport în 2010, iar în 2017 a fost cumpărată de firma de telefonie mobilă Telekom, devenind Telekom Sport. În urmă cu doi ani, după ce Orange a preluat o parte din portofoliul Telekom, postul a preluat numele Orange Sport.

În afară de fotbal, postul mai transmitea și competiții din alte sporturi: EHF Champions League, EHF European League și EHF European Cup la handbal. De altfel, asigura transmisia și a altor competiții de impact, precum NBA, Moto GP, Liga Națională de Baschet, Turneul celor 6 Națiuni sau World Rally Championship.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...