O vedetă pe Instagram din Rusia a fost găsită moartă într-o valiză pe holul apartamentului din Moscova unde locuia cu chirie

O vedetă pe Instagram din Rusia a fost găsită moartă într-o valiză pe holul apartamentului din Moscova unde locuia cu chirie.

Ekaterina Karaglanova (24 de ani), un influencer Instagram foarte cunoscut în Rusia, a fost găsită moartă în apartamentul pe care îl avea închiriat în Moscova, informează BBC. Karaglanova a fost găsită vineri, după ce familia ei a alertat autoritățile pentru că tânăra nu mai luase legătura cu familia ei de câteva zile.

 Pentru că nu au reușit să o contacteze telefonic mai multe zile, părinții au cerut proprietarului apartamentului să intre în imobilul în care tânăra locuia cu chirie. Pe holul apartamentului, părinții au găsit o valiză care conținea corpul fiicei lor.

Una dintre ipotezele de lucru ale criminaliștilor este gelozia. Tânăra începuse recent o nouă relație și stabilise o vacanță în Olanda pentru a-și sărbători ziua de naștere din 30 iulie. Karaglanova absolvise Medicina și începuse să profeseze ca medic dermatolog.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firel…

2 VIDEO Imagini șocante la New York, cu mașinile NYPD intrând în protestatari

3 Crunt articol! Slabă țară suntem! Mari jigodii avem în funcții-cheie!

4 VIDEO Senatoare PSD, nevasta baronului Buzatu: „În momentul ăsta se extrag informații din noi. S-ar putea să f…

5 Tovarășul Yau Mu Ye

recomandări

Te ia DNA: Cornelia Negrut

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel