O vedetă ProTV și-a dezvăluit, în sfârșit, iubitul mai tânăr cu 10 ani

O vedetă ProTV și-a dezvăluit, în sfârșit, iubitul mai tânăr cu 10 ani

Una dintre cele mai discrete vedete pro TV este prezentatoarea știrilor Amalia Enache, una dintre cele mai vechi și îndrăgite personaje din televiziune.

Amalia este mama unei fetițe, pe nume Alma, însă niciodată nu a vorbit explicit despre tatăl acesteia, preferând să țină departe de ochii presei relația sa cu el.

În timp s-a aflat însă că ea este împreună cu un fost coleg din Pro TV, Claudiu Anghel, care a lucrat o perioadă destul de îndelungată în America de Sud, drept pentru care Amalia (45 ani) a făcut o perioadă destule drumuri în cealaltă parte a lumii.

Claudiu s-a întors între timp în România și cei trei, adică el, Amalia și micuța Alma, par a fi fericiți împreună. Ei au fost la mare, de unde vedete Pro TV a postat câteva fotografii în care apare și Claudiu Anghel, care este mai mic cu zece ani decât ea. Într-una dintre ele, acesta este fericit chiar lângă Alma, care îi seamănă destul de mult.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB