O vijelie puternică a oprit meciul U Cluj - Poli Iași. Partida se reia luni, 4 septembrie, din minutul 54

O vijelie puternică a oprit meciul U Cluj - Poli Iași. Partida se reia luni, 4 septembrie, din minutul 54

Din cauza vremii nefavorabile, meciul U Cluj-Poli Iași a fost amânat. O furtună puternică a oprit partida, care se va relua luni, 4 septembrie, din minutul 54. Reluare jocului este programată la ora 13.00.

Gazonul a devenit o imensă baltă FOTO Facebook FC Universitatea Cluj

Vijelia violentă de cod portocaliu de la Cluj l-a determinat pe arbitru să întrerupă meciul. Gazonul se transformase într-o baltă imensă, iar mingea nu mai sărea. De asemenea, vântul puternic a smuls panourile publicitare, anunță gsp.ro .

În minutul 54, meciul a fost oprit din nou de arbitrul Viorel Flueran, care. „Nu se poate juca așa”, le-a transmis acesta jucătorilor. În această situație, partida a fost amânată pentru luni, 4 septembrie, ora 13.00.

FC Universitatea Cluj a anunțat pe pagina de socializare că suporterii vor beneficia de intrare liberă mâine la reluarea partidei cu FC Politehnica Iasi .

Meciul se va relua mâine de la ora 13.00, după ce condițiile meteorologice extreme au făcut imposibilă desfășurarea jocului astăzi, a anunțat Clubul.

Porțile de acces se vor deschide începând cu ora 12.00, iar la intrarea în stadion se va efectua control corporal.

U Cluj l-a prezentat Ovidiu Sabău. Toni Petrea, umilit ca pe vremea comuniștilor

Universitatea Cluj abia s-a despărțit de antrenorul Toni Petrea, că deja l-a prezentat pe înlocuitorul acestuia. Ioan Ovidiu Sabău va pregăti formația Șepcilor roșii pentru restul sezonului.

Chiar dacă s-a spus că negocierile cu el au picat în ultimul moment, ardelenii l-au prezentat pe Neluțu, la doar câteva ore după ce au anunțat demiterea de Anton Petrea. ”Clubul nostru a ajuns la un acord cu Ioan Ovidiu Sabău, care revine pe banca tehnică a Universității Cluj. Acesta va conduce echipa la meciul de luni cu FC Hermannstadt din etapa a șaptea a Superligii. Îi urăm bun venit și îi dorim mult succes în acest nou capitol alături de ’U’!”, a fost anunțul făcut de U Cluj.

Sabău a dus echipa în finala Cupei României

Ioan Ovidiu Sabău, 55 de ani, a avut un mandat de scurtă durată la Universitatea Cluj. El a preluat echipa în iarnă, a salvat-o de la retrogradare și a jucat și finala Cupei României – pierdută cu Sepsi după executarea loviturilor de departajare – după care fostul mare internațional a preferat să renunțe la funcția de antrenor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat