O vulpe agresivă a atacat mai multe persoane în proximitatea Capitoliului din Washington

O vulpe agresivă a atacat mai multe persoane în proximitatea Capitoliului din Washington

După căutări care au durat câteva ore, inamicul public numărul unu al Poliţiei Capitoliului din Washington a fost capturat: o vulpe agresivă, care îi ataca pe trecătorii din centrul capitalei federale americane, informează AFP.

"ALERTĂ: vulpea a fost capturată", a scris pe Twitter Poliţia Capitoliului din Washington marţi după-amiază, prezentând fotografia animalului, închis într-o cuşcă după ce a fost prins în spaţiile verzi din vecinătatea Congresului american.


Sursa foto: U.S. Capitol Police / Twitter


Mai multe persoane au fost "atacate sau muşcate" de o vulpe în proximitatea templului democraţiei americane, potrivit unor relatări trimise Poliţiei Capitoliului din Washington.

"În această dimineaţă, Poliţia Capitoliului a primit un apel telefonic referitor la o vulpe care se apropia de angajaţii" care lucrează în clădirea Congresului Statelor Unite, în care se află Senatul şi Camera Reprezentanţilor.

"Această vulpe ar putea avea o vizuină" în spaţiile verzi care înconjoară diversele clădiri ale Capitoliului, au explicat poliţiştii americani.



Sursa foto: U.S. Capitol Police / Twitter


"Vulpile sunt animale sălbatice care sunt foarte protectoare faţă de vizuina lor şi teritoriul lor. Vă rugăm să nu vă apropiaţi de ele", a cerut Poliţia Capitoliului, adresându-se vizitatorilor din capitala federală americană.

Prezenţa vulpilor în Washington şi în alte oraşe americane nu reprezintă un fapt neobişnuit, însă aceste animale evită în general contactul cu oamenii, potrivit autorităţilor de mediu locale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...