Oana Bîzgan (USR): Am luat decizia să continui ca deputat independent

Oana Bîzgan (USR): Am luat decizia să continui ca deputat independent

Deputatul USR Oana Bîzgan a anunțat, luni, că demisionează din USR și devine deputat independent, menționând că este o decizie "personală" în urma căreia poate să-și îndeplinească "în cel mai eficient mod" obiectivele pentru acest mandat.

"Astăzi am luat decizia să continui ca și deputat independent. Mulțumesc colegilor mei pentru munca lor în Parlament, în consiliile locale, în filiale, tuturor susținătorilor, votanților și oamenilor care s-au alăturat acestui crez al nostru care se numește USR. Menționez că rămân în continuare fidelă principiilor USR, voi continua să colaborez cu USR", a declarat Bîzgan la Parlament.

Ea a spus că nu a negociat și nu negociează cu niciun partid.

"Rămân fidelă principiilor fondatoare ale USR. Voi continua să lucrez pe subiectele egalității de șanse și pentru drepturile femeii. Această decizie de a deveni independentă este o decizie personală și cred că este cel mai eficient mod prin care voi putea să contribui la o Românie mai bună", a adăugat Oana Bîzgan.

Bîzgan a susținut că obiectivele pe care și le-a propus în acest mandat sunt "să ajute cât mai mulți oameni din România" și "să deschidă ușile Parlamentului spre politică și altor oameni cinstiți și onești care doresc să intre în politică".

Oana Bîzgan este președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia