Oana Lis: „Am mers la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu”. Ultima dorință a lui Viorel Lis

Oana Lis: „Am mers la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu”. Ultima dorință a lui Viorel Lis

Recent, în mediul online, au tot circulat zvonuri conform cărora Viorel Lis nu ar mai fi în viață. Oana Lis, soția fostului primar al Capitalei, a luat atitudine și le-a răspuns celor care au abordat brutal subiectul, dar și celor care i-au transmis „condoleanțe”.

Oana și Viorel Lis. FOTO Click!

Nu este pentru prima dată când, în mediul online, apar știri despre presupusul deces al fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, în vârstă 80 de ani, acum imobilizat la pat.

„Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală”

Oana Lis (44 de ani), cea de-a treia soție a fostului primar, găsește încă puterea să mai și glumească, atunci când dă cu ochii de anunțuri macabre despre fostul primar sau când primește „Condoleanțe!”.

Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! (...). Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot fac!”, a dezvăluit Oana Lis, pentru Click!.

Oana Lis: „Să-mi spuneți și mie unde e îngropat!”

De altfel, pe platformele de socializare, Oana a și transmis, zilele trecute, în stilul caracteristic, un mesaj ironic celor care au răspândit aceste informații false.

Măi, rog pe cei care au scris articole că Viorel Lis e mort, să-mi spuneți și mie unde e îngropat, vă rog, că mi-e dor de e,l și vreau sa merg să-l vizitez!”, a scris Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Ajuns la 80 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave. Are diabet și a suferit și un AVC (accident vascular celebral), în urmă cu câțiva ani. Fostul primar se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct.

Soția fostului primar spune că Viorel Lis și-a exprimat dorința să nu mai fie internat.

Viorel mi-a zis că el, dacă se întâmplă ceva și îi e rău, nu mai vrea la spital, în ruptul capului. Mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui, a spus Oana Lis, pentru Click!

„Am mers și la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu”

Oana spune că e pregătită pentru ce mai rău.

Eu, recent, am mers și la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, a mărturisit Oana Lis.

Articolul integral, în Click !

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...