Oana Sârbu, dezvăluiri neștiute din căsnicia cu fostul soț, Virgil Popescu: „Era diferență de vârstă și de nebunie între noi!”

Oana Sârbu, dezvăluiri neștiute din căsnicia cu fostul soț, Virgil Popescu: „Era diferență de vârstă și de nebunie între noi!”

În anii 90, povestea de dragoste dintre Oana Sârbu și Virgil Popescu era una foarte îndrăgită de fani, dar și invidiată de colegii de breaslă. Dragostea lor a durat, însă, doar patru ani, iar motivul ar fi, după cum spune cântăreața, „diferență de vârstă și de nebunie”.

Au trecut 27 de ani de la divorțul lor, timp în care dragostea dintre ei s-a transformat într-o prietenie care există și în ziua de astăzi. Chiar dacă nu au mai figurat în acte ca soț și soție, Oana Sârbu și Virgil Popescu au rămas prieteni de suflet, dar și colaboratori pe plan profesional, mai ales că fostul soț rămâne omul care i-a compus multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează.

„Pe Virgil l-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, şi orchestrator, şi dirijor. A existat o comunicare între noi din prima secundă, o comunicare care există şi acum, dar n-aş şti să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoţia şi cu muzica.

Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, şi orele noastre de întâlnire erau ca cele dintre o femeie şi fratele ei mai mare. Am găsit în el toate acestea adunate într-un om matur, povestea Oana într-un interviu mai vechi pentru revista Tango.

Recent, Oana a vorbit din nou despre tinerețe și căsnicia cu Virgil Popescu, menționând, totodată că a primit multe cereri în căsătorie de-a lungul timpului. Însă, la 17 de ani, inima ei îi aparținea deja lui Virgil și nu o interesa atenția niciunui alt bărbat.


„Cântam și la unitățile militare prin toată țara și primeam și scrisori de la militari, cereri în căsătorie. Eu m-am măritat destul de repede. Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună', a mai transmis ea.

Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate pe plan personal, profesional au rămas colaboratori și Oana îl numește pe fostul soț „muzicianul ei preferat”.

„Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare. Focusul meu acum e pe băiețelul meu pe care-l iubesc și pe cei de care trebuie să am grijă din familia mea, de tata în mod deosebit, a fost așa o altfel de prioritate anul trecut, de fapt, în ultimii 2, 3 ani', a spus Oana la Vorbește Lumea.

Oana Sîrbu l-a cunoscut pe Virgil Popescu când avea doar 17 ani

„L-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, si orchestrator, si dirijor. A existat o comunicare intre noi din prima secunda, o comunicare ce exista si acum, dar n-as sti sa spun despre ce e vorba, cred ca are mare legatura cu emotia si cu muzica… Virgil era un tip mult mai mare decat mine, cu 13 ani, si orele noastre de intalnire erau ca cele dintre o femeie si fratele ei mai mare, sau o femeie si un parinte, sau o femeie si un prieten. Eu in Virgil am gasit toate acestea adunate intr-un om matur, spunea artista într-un interviu pentru revista Tango.

Oana Sîrbu s-a căsătorit cu Virgil Popescu în data de 10 iunie 1989, când avea doar 21 de ani. „A fost un act pe care l-am facut cumva la sugestia parintilor, pentru ca nu ar fi fost de acord cu o relatie neoficializata. Noi doi nu am tinut foarte tare sa facem pasul asta, explica ea.

Despre divorțul din 1993, Oana Sîrbu dezvăluia: „Au aparut, la un moment dat, niste situatii care au scuturat echilibrul pe care ni-l formaseram si-am decis ca cel mai bine este sa ne despartim. El a plecat un an in Japonia si, cand s-a-ntors, am facut pasul legal, dar am continuat sa colaboram, a continuat sa-mi compuna, am facut multe piese impreuna de-atunci si pana acum, si suntem foarte buni prieteni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu