Oana Schmidt Hăineală, AUDIATĂ la DNA în Dosarul OUG 13!

Oana Schmidt Hăineală, AUDIATĂ la DNA în Dosarul OUG 13!

Procurorul Oana Schmidt-Haineala, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, a ajuns, marti dimineata, la sediul DNA, fiind citata pentru audieri, informeaza Agerpres.

Ea nu a facut declaratii presei.

Procurorul Constantin Sima, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, a fost luni la DNA, fiind citat pentru audieri. La intrarea in sediul DNA, a fost intrebat de jurnalisti daca el crede ca este vreo problema cu OUG 13 referitoare la modificarea Codurilor penale, procurorul raspunzand: "Nu stiu, o sa vedem".

La plecarea de la sediul DNA, Constantin Sima a precizat ca a dat declaratii in calitate de martor, refuzand sa dea alte detalii.

Constantin Sima a precizat ca nu a contribuit la elaborarea sau redactarea respectivei ordonante de urgenta. "Nu, nu am contribuit", a spus Sima.

Saptamana trecuta, Directia Nationala Anticoruptie a confirmat ca s-a inregistrat o sesizare depusa de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte in legatura cu modalitatea de adoptare a unor acte normative si ca se efectueaza acte procedurale.

Ministerul Justitiei a anuntat pe 2 februarie ca DNA a cerut documentele de la minister in legatura cu redactarea si emiterea Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codurilor penale.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”