Oana Schmidt-Hăineală, mămica Ordonanței 13, zboară din DIICOT!

Oana Schmidt-Hăineală, mămica Ordonanței 13, zboară din DIICOT!

Oana Schmidt-Hăineală, mămica Ordonanței 13, zboară din DIICOT! Secția pentru procurori nu prelungește mandatele Georgianei Hosu și Oanei Schmidt-Hăineală la conducerea DIICOT.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins joi propunerile de prelungire a delegărilor procurorilor Georgiana Hosu (procuror șef) și Oana Schmidt-Hăineală (procuror şef adjunct) la conducerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării de delegare în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a doamnei HOSU ELENA GIORGIANA, procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării de prelungire a delegării în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a doamnei SCHMIDT - HĂINEALĂ OANA ANDREA, procuror în cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor de terorism şi a criminalităţii informatice - Serviciul de combatere a infracţiunilor de terorism şi a celor contra securităţii naţionale”, potrivit ordinii de zi soluționate din 19 decembrie.

Secția a aprobat în aceeași zi delegarea în funcţia de prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a procurorului Laura Oprean, începând cu data de 30.12.2019, „până la ocuparea funcţiei în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.

Interimatul Oanei Schmidt Hăineală expiră la sfârşitul acestei luni. Ea a fost şefa Corpului de Control al fostului ministru Tudorel Toader şi secretar de stat pe vremea când ministerul era condus de Florin Iordache, autorul infamei OUG 13.

Luni va fi ultima zi de depunere a candidaturilor pentru şefia Parchetului General, DNA şi DIICOT.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Așa o fi?