Oana Zăvoranu, dată în judecată

Oana Zăvoranu, dată în judecată

Oana Zăvoranu (48 de ani) a fost dată în judecată, dezvăluie Click.ro .

Surse Click! au declarat că Horia V., fostul manager al clinicii pe care vedeta o deține, a acționat-o în judecată. Motivul ar fi o sumă de bani pe care bruneta i-o datorează acestuia.

Oana Zăvoranu i-a luat apărarea soțului în scandalul cu asistenta Foto: arhiva personală

Click! a aflat că Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de Horia V., fostul manager al clinicii private unde este patroană. Mărul discordiei sunt banii! Click are detalii picante despre acest scandal.

Sursele Click! susțin că Oana Zăvoranu i-ar fi datorat o sumă de bani fostului manager, iar în luna septembrie Horia Vlădescu și vedeta s-au certat. Acesta a plecat cu scandal, iar Oana le-ar fi interzis angajaților să mai vorbească cu el. Mai mult, Zăvoranu ar fi dat afară pe toată lumea care a fost loială fostului management. Scandalul este departe de a se termina, pentru că cei doi vor avea în curând următoarea înfățișare la Judecătorie.

Oana Zăvoranu, în război cu fostul administrator al clinicii sale

De asemenea, Oana Zăvoranu este la cuțite cu B.I.F., fost director medical al Spitalului Clinic Colentina, din cauza căruia ar fi rămas cu o gaură în buget de mii de euro. El a fost și administratorul centrului medical One Life SRL, până în anul 2019.

«A venit momentul să vă dau și numele infractorului principal și anume: Dr. B.I.F (inițialele reale ale numelui său întreg). În ciuda aparențelor și a CV-ului medical, acesta deține și un CV infracțional impresionant» , a scris Oana Zăvoranu în urmă cu câteva luni, pe contul ei personal de Facebook.

Citește integral pe Click.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale