Oblak gafează, Moldovan tot rezervă. „Rivalul” românului e în cea mai slabă formă din ultimii 10 ani

Oblak gafează, Moldovan tot rezervă. „Rivalul” românului e în cea mai slabă formă din ultimii 10 ani

Atletico Madrid a fost învinsă fără drept de apel de către Athletic Bilbao, scor 3-0, în returul semifinalei din Cupa Regelui. Bascii s-au calificat în finala competiției după ce i-au învins pe madrileni cu 4-0 la general. Acolo vor da peste Mallorca, o altă surpriză.

Horațiu Moldovan are șanse mici să-i ia locul lui Jan Oblak. Captură TV

Jan Oblak, titularul porții madrilenilor în ultimii 10 ani, a făcut o nouă gafă, după ce și-a arătat nesiguranța și în ultimele meciuri de campionat. Frații Inaki și Nico Williams, respectiv Gorka Guruzeta au punctat pentru Bilbao, la ultima reușită a bascilor portarul sloven respingând foarte slab mingea, iar atacantul bascilor a îndeplinit o simplă formalitate.

A apărat în toate meciurile din acest sezon

Ajuns la Atletico Madrid în vara anului 2014 de la Benfica, în schimbul sumei de 16 milioane de euro, Jan Oblak e cotat la 35 de milioane de euro pe transfermarkt.de. Aflat mereu printre marii portari ai lumii, în acest an slovenul nu mai arată siguranța de altădată. Chiar și așa, antrenorul Diego Simeone nu pare a-i acorda vreo șansă românului Horațiu Moldovan, transferat în această iarnă de la Rapid.

Conform specialiștilor de la Opta Jose, Jan Oblak are o medie de 1,2 goluri primite de meci în acest sezon, în toate competițiile, cea mai slabă de când e la Atletico Madrid. De când se află în capitala Spaniei, Oblak a apărat poarta ”Rojiblancos” în 431 de rânduri, iar slovenul a primit 347 de goluri. A menținut poarta intactă în 203 de partide. ” Rivalul ” lui Horațiu Moldovan a jucat în toate meciurile din acest sezon pentru Atletico Madrid.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?