Octavia Geamănu a dat Antena 1 în judecată după ce a fost scoasă de pe post

Octavia Geamănu a dat Antena 1 în judecată după ce a fost scoasă de pe post

Prezentatoarea TV Octavia Geamănu, înlocuită la pupitrul Observatorului, a anunţat că a dat în judecată Antena 1 după ce a fost scoasă de pe post.

FOTO Facebook

În prima săptămână din iunie, proaspăt întoarsă din concediu, Octavia Geamănu a revenit la locul de munca pentru a afla că în locul ei era o altă prezentatoare, Mihaela Călin, jurnalistă care vine de la Aleph.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Octavia Geamănu a anunțat că a decis să dea postul Antena 1 în judecată după două luni în care a încercat, fără succes, să ajungă la o soluţie amiabilă.

Din pacate, după aproximativ 18 ani în care am lucrat în acest trust și aproximativ 2 luni și jumătate de încercare permanetă din partea mea de a găsi o soluție amiabilă în disputa cu angajatorul, am fost nevoită să mă adresez instanțelor judecătorești și să spun stop abuzurilor în relația de muncă”, a scris Octavia Geamănu.

Jurnalista merge încă la redacție și așteaptă în continuare o explicaţie privind scoaterea sa din grila postului.

Am tot sperat că lucrurile se vor clarifica. De altfel, nici angajatorul nu a oferit vreo explicație referitoare la “scoaterea mea de pe post” așa cum a fost interpretată, în mod real, de presă, ca și cum n-am existat, deși exist.

Merg în continuare în redacție și aștept ca angajatorul să își respecte obligațiile convenite cu mine, căci eu, după cum bine știți, am prezentat Observator 19 doar în weekend, excepție făcând zilele de concediu ale colegilor din timpul săptămânii când n-am spus niciodată că nu vin în sprijinul echipei”, a mai precizat jurnalista.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante