„Odată cu dispariția lui dispare și ceea ce interlopii numesc respect”/Elogiu în presa locală la moartea interlopului Buricea, rivalul lui Crăcănatu

„Odată cu dispariția lui dispare și ceea ce interlopii numesc respect”/Elogiu în presa locală la moartea interlopului Buricea, rivalul lui Crăcănatu

Elogiu în presa locală din Brăila la moartea interlopului Dumitru Buricea, pe care alte publicații îl prezintă drept rivalul lui Titel Crăcănatu: „Odată cu dispariția lui Dumitru Buricea dispare și ceea ce interlopii numesc respect. Cu siguranță, politicienii de astăzi, toți, habar nu au ce înseamnă asta” , scrie Info Brăila.

Elogiu în presa locală la moartea interlopului Buricea

Această publicație prezintă un portret plin de respect pentru cel pe care îl descrie drept „interlop de rang înalt”:

  • „Reamintim cititorilor noștri ca Dumitru Buricea, personaj controversat , este recunoscut și pentru lucrurile bune făcute pentru cei din comunitate, cu precădere pentru brăilenii care locuiesc în cartierul Vidin. Dincolo de faptele inerente poziției de interlop de rang înalt, Buricea a ajutat comunitatea din care face parte, reconstruind biserica din cartier și ajutându-i pe cei nevoiași”
  • Din nefericire, el a fost folosit de oameni politici de la toate partidele, în special de la PNL și PSD. Oamenii politici, începând cu Cibu (PNL) și Chiriac (PSD), au profitat de apropierea cu Buricea pentru că astăzi foarte puțini își mai amintesc de relația cu el și de mesele încărcate cu bunătăți la care participau”.
  • Odată cu dispariția lui Dumitru Buricea dispare și ceea ce interlopii numesc respect. Cu siguranță, politicienii de astăzi, toți, habar nu au ce înseamnă asta.
Revoluționarul Buricea, interlop și binefăcător

Articolul poartă eticheta „EXCLUSIV”.

Și alte publicații au tratat cu atenție aceste eveniment din Brăila, Buricea fiind înmormântat joi, în prezența a sute de oameni.

„Dumitrel Buricea a stăpânit cu ”băieţii” lui zona Brăilița, impunându-se în lumea interlopă a Brăilei în anii ’90 – 2000, când rivaliza cu interlopi din vechea gardă, gen Titel Crăcănatu”, scrie Obiectiv de Brăila.

Buricea și Crăcănatu aveau certificat de revoluționar, mai arată această publicație.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

2 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

3 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

4 VIDEO Priviți cum arată în realitate! / Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

5 Cazul Ianis Hagi, o „boală cronică“ în România: „În Germania, nu vezi așa ceva!“