Odrasla angajatului DNA din dosarul „Droguri în licee” avea fotografii în telefon cu saci de cannabis, ținuți ca trofeele de vânătoare

Odrasla angajatului DNA din dosarul „Droguri în licee” avea fotografii în telefon cu saci de cannabis, ținuți ca trofeele de vânătoare

Unul dintre suspecții reținuți de procurori în dosarul grupării de traficanți de droguri în liceele bucureștene avea salvate în telefonul mobil fotografii în care ținea în mâini saci plini cu cannabis, au declarat pentru G4Media surse judiciare. Procurorii au accesat telefonul acestuia în cadrul perchezițiilor.

E vorba despre băiatul unui angajat la DNA. El este acuzat că ar face parte din rețeaua de traficanți de droguri, fiind responsabil de vânzarea de cannabis, heroină și ecstasy.

Acesta ocupa locul secund în ierarhia grupului de traficanți, potrivit informațiilor G4Media.

Context. Autoritățile au reținut marți șapte persoane anchetate în dosarul privind traficul de droguri în mai multe licee din București, procurorii urmând să ceară arestarea lor preventivă, au declarat pentru G4Media surse judiciare. Pentru alte trei persoane s-a dispus deja control judiciar.

Luni, peste 20 de persoane au fost duse la audieri la DIICOT după efectuarea a 23 de percheziţii în București într-un dosar ce are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

Procurorii susțin că, din anul 2022, membrii grupului au vândut droguri de mare risc și de risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din București.

Doi dintre liceenii conduși la audieri de procurorii DIICOT ar fi elevi la Liceul Traian și Liceul Hristo Botev, iar părinții lor lucrează la Ministerul Afacerilor Externe, respectiv DNA, au declarat pentru G4Media surse judiciare. Procurorii îi suspectează că, alături de ceilalți membri ai rețelei, vindeau droguri în licee și zona cluburilor din Sectorul 1.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...