Ofertă „de neuitat” în Grecia: cât a plătit un român pentru un șezlong, o băutură și o intrare la WC

Ofertă „de neuitat” în Grecia: cât a plătit un român pentru un șezlong, o băutură și o intrare la WC

Un român, care a ales să își petreacă vacanța pe insula Thassos din Grecia, a rămas uimit de oferta de pe plajă. Închirierea unui șezlong a inclus o băutură gratuită: cafea, suc sau bere la alegere, dar și un „WC ticket”, care îi permitea accesul la toaletă...o singură dată.

Insula Thassos, Grecia FOTO Shutterstock

Amuzat de oferta, pe care a numit-o „de neuitat”, românul a împărtășit experiența pe un grup de Facebook, „Forum Thassos”, destinat special celor care aleg această destinație pentru vacanță. Drept dovadă, a postat și o fotografie cu tichetele.

Întâmplarea a avut loc la Paradise Beach, după cum se poate vedea și pe imagine. Tichetul pentru WC era detașabil, lucru pe care l-au remarcat și internauții și putea fi folosit doar o singură dată.

Prețul plătit pentru o singură persoană a fost de 12,5 euro, iar pe lângă șezlong și intrare la toaletă, acesta includea și o băutură gratuită.

Tichetul pentru șezlong și toaletă FOTO Facebook/ Forum Thassos

Tichetul pentru șezlong și toaletă FOTO Facebook/ Forum Thassos

Postarea a atras sute de reacții și zeci de comentarii. Un alt turist român s-a grăbit să îi spună că putea găsi o ofertă mult mai bună , aproape la jumătate de preț.

„Dacă v-as spune că 20 metri mai încolo, setul de 2 șezlonguri + umbrelă costa 15 euro și în banii aceștia aveați incluse 2 băuturi gratuite (de orice fel), wc gratuit (nelimitat) si duș gratuit (nelimitat) ?…”, a scris el.

„Păi și ce, în Romania e mai ieftin? Măcar aici primesti ceva, la noi dai bani și pe șezlong și pe băutură”, a precizat o altă persoană, legat de preț.

Alții au venit cu comentarii ironice, precum: „Poate așa se mai răresc romanii pe Thassos”

„Văd că ticket-ul pt wc se rupe, presupun la prima intrare. Pai și dacă rinichii mei funcționează la viteza maximă în ziua aceea ce fac?! Transform Paradise în Eforie?!?”, a glumit altcineva.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?