OFICIAL Dragnea a reușit să convingă personal un votant al partidului să NU mai voteze PSD! Mai mult, boul dracului, l-a jignit!

OFICIAL Dragnea a reușit să convingă personal un votant al partidului să NU mai voteze PSD! Mai mult, boul dracului, l-a jignit!

OFICIAL Dragnea a reușit să convingă personal un votant al partidului să NU mai voteze PSD! Mai mult, boul dracului, l-a jignit! 

„Să știți că și eu am votat cu PSD-ul, dar mi-am dat seama că nu o să facă niciodată ceea ce promit. Eu i-am spus lui Dragnea ce m-a durut pe mine. La noi în comună, de exemplu, nu s-a turnat o palmă de asfalt de zeci de ani, de la Revoluție. Nu avem locuri de muncă și suntem nevoiți să plecăm cu toții să muncim pe afară. Sunt tinichigiu auto și am muncit în ultimii ani prin Germania și Anglia. Fac plângere împotriva celor care m-au lovit și dacă o să câștig, nu mi trebuie nimic pentru mine. Donez toți banii unui cămin de bătrâni sau unui orfelinat. Eu nu am nevoie de bani. Le-am spus tuturor celor care mă sună să mă întrebe ce am nevoie. Am bani pentru că am muncit din greu pe afară. Vreau însă ca oamenii să priceapă că un singur om, oricât curaj ar avea, nu poate schimba un regim întreg. Trebuie să ne unim, să fie unitate între noi cei care ne-am săturat și să ieșim la vot”, a declarat Ștefan Petrencic într-o lungă și emoționantă discuție telefonică avută cu jurnalista Camelia Tabacu.

Ce nu au surprins camerele video la Suceava. Tânărul care i-a spus NIMIC lui Dragnea „a fost bătut cu pumnii, palmele și picioarele până la ieșirea din comună. A fost fugărit ca un câine.”

Liviu Dragnea: Gândiţi-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Ştefan Petrencic: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic eşti tu, ţi-o spun direct! Ai răbdare să-ţi spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, aşa cum n-au fost niciodată în România...

Ştefan a fost imediat înconjurat de pesedişti, între care şi primarul de la Moara, Eduard Dziminschi, care l-au împins către fundul sălii unde a fost înghiontit de mai multe ori. Ulterior, el a fost scos din sală şi bătut. Cel puţin aşa susţin tânărul şi o serie de martori.

Jurnalista Camelia Tabacu a stat de vorbă cu Ștefan Petrencic, tânărul care trăiește acum o adevărată dramă în pofida faptului că o țară întreagă a preluat și folosește curajojul cuvânt folosit de el:

„Am vorbit mult la telefon cu Ștefan, tânărul de 28 de ani care i-a strigat NIMIC lui Dragnea la Dumbrăveni, Suceava, și cu avocata sa, o vecină mânioasă rău pe pesediști pentru ce i-au făcut băiatului.
Este viu și deloc intimidat, deși pesediștii l-au ținut în șuturi și palme până la marginea comunei, asigurându-se că nu se mai întoarce să-l deranjeze pe infractorul-șef. 
A ajuns acasă tremurând de nervi și frustrare pentru că a fost alungat „ca un câine”, dar și pentru că în sală se aflau mulți consăteni, conștințe de-o viață, care nu au schițat niciun gest în apărarea lui când au văzut că este agresat. Nici acum nu și-a revenit complet, mai ales că telefoanele sună continuu. O să depună plângere împotriva agresorilor și este decis să meargă până în pânzele albe pentru dreptate.
O să redau cu lux de amănunte tot ce am vorbit cu Ștefan și doamna avocat, mesajele lor emoționante în perspectiva apropiatelor alegeri.

Gorilele pesediste înfierbântate l-au scos afară, lovindu-l cu pumnii și palmele, nu doar din sală, ci din comună, asigurându-se că nu va mai avea curaj să se întoarcă și să întrerupă laptele și mierea pe care le promitea săracilor condamnatul Liviu Dragnea.

„L-au lovit și în sală până i s-a oprit filmarea de pe telefon. A fost dus apoi până la ieșirea din Dumbrăveni. Ca pe un câine l-au lovit, fugărit și hăituit, pentru că Dragnea a fost extrem de deranjat de cuvântul acela – NIMIC. Ștefan tremura efectiv când a ajuns acasă și a fost nevoie chiar să i se dea un calmant ca să se liniștească. Înțeleg că există mai mulți politicieni care vor s-o interpeleze pe doamna Carmen Dan despre cele întâmplate acolo. Oricum, Ștefan are de gând să depună plângere împotriva agresorilor”, ne-a declarat avocata Cristina Vătămăniuc, vecină și prietenă de familie.”




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…