OFICIAL/Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria București

OFICIAL/Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria București

UPDATE/Traian Băsescu l-a anunțat pe Robert Turcescu, oficial, candidat al PMP la Primăria București.

Robert Turcescu va fi anuntat astazi drept candidatul PMP la Primaria Bucuresti, au declarat pentru HotNews.ro mai multe surse din partid. La ora 17.00 a inceput sedinta Comitetului Executiv National al PMP, care ar urma sa valideze aceasta candidatura. Totusi, exista teoretic o posibilitate ca in ultimul moment sa existe o rasturnare de situatie.

Mesajul lui Turcescu pe contul de Facebook: „Ora 18.00, Traian Băsescu declarație de presă la sediul central al PMP. Tic-tac, tic-tac...”

Surse din partid au declarat pentru HotNews.ro ca mai multi lideri ai PMP au incercat sa-l convinga pe Traian Basescu sa candideze la Primaria Bucuresti.

Fostul presedinte Traian Basescu a lasat de inteles in ultimele saptamani ca este posibil sa candideze, dar a amanat de fiecare data un anunt in acest sens. Lucrurile s-au complicat dupa ce Parchetul General a anuntat ca a redeschis dosarul in care Basescu este cercetat pentru tranzactiile facute pe vremea cand era primar al Capitalei cu omul de afaceri Costel Casuneanu.

In ceea ce il priveste pe Robert Turcescu, acesta este un ziarist cunoscut pentru emisiunile de la Realitatea TV si B1 TV, care acum are o noua televiziune online - Unde TV.

Turcescu este protagonistul unuia dintre cele mai stranii momente din istoria presei: el a spus in 2014 ca a fost ofiter acoperit al unui serviciu de informatii si a demisionat de la B1 TV. El nu a dus insa niciodata pana la capat marturisirea si nu a spus pentru ce serviciu si in ce perioada a fost acoperit.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...