Ofițer FSB: Medicii i-au mai dat lui Putin cel mult trei ani de viață. Își pierde vederea și are accese de furie înspăimântătoare

Ofițer FSB: Medicii i-au mai dat lui Putin cel mult trei ani de viață. Își pierde vederea și are accese de furie înspăimântătoare

Un ofițer al Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia a dezvăluit pentru presa din Marea Britanie că liderul de la Kremlin suferă de o formă agresivă de cancer și că ar mai avea de trăit doar trei ani, după estimările medicilor ruși.

Informații privind o posibilă boala terminală sau foarte gravă de care ar suferi Vladimir Putin au tot circulat în presa occidentală și ucraineană mai ales după ce Rusia a invadat Ucraina, dar Moscova a respins speculațiile, iar liderul rus a continuat să apără în public, chiar și în perioada în care se vorbea despre o intervenție chirurgicală complicată. Multe din imaginile sau clipurile cu el erau însă prelucrate sau atent regizate, după cum au arătat publicațiile vestice. Inclusiv recenta „vizită” făcută militarilor ruși spitalizați ar fi tot o regie cu actori care au mai apărut și în alte situații alături de Putin.

Ofițerul FSB care spune că Putin e pe moarte a dezvăluit pentru publicația britanică The Mirror că liderul are probleme grave de vedere, refuzând însă să poarte ochelari pentru a nu-și dezvălui public vulnerabilitatea.

„Ni s-a spus că are dureri puternice de cap și probleme serioase de vedere, motiv pentru care atunci când apare la TV are mereu la el hârtii cu litere uriașe care să-l ajute să vorbească public. Literele sunt atât de mari, încât pe fiecare pagină sunt scrise doar câteva propoziții. De asemenea, membrele îi tremură incontrolabil”, a mai precizat sursa din cadrul FSB, adăugând că nervozitatea lui Putin este uneori înspăimântătoare, vărsându-și nervii pe toți colaboratorii lui care sunt efectiv terifiați de accesele lui de furie.

„Pare complet nebun și nu mai are încredere în nimeni”, a mai spus agentul rus.

Recent, și șeful serviciului ucrainean de informaţii militare, generalul Kirilo Budanov, spunea că deține informații similare în acest sens. „Suferă de mai multe afecțiuni grave, una dintre acestea fiind cancerul”, afirma Budanov.

De asemenea, fostul șef al MI6 pentru Rusia, Christopher Steele, spunea că Putin nu mai poate participa la nicio întâlnire oficială fără să fie îndopat cu medicamente înainte.

„Este însoțit permanent de o echipă de medici. Kremlinul seamănă cu un bazin de înot plin cu rechini. Dacă vor simți miros de sânge, imediat vor sări să-l devoreze”, a mai spus Steele cu privire la necesitatea lui Putin de a-și ascunde starea de sănătate chiar și față de cei mai apropiați colaboratori.

Spionii din apropierea lui Putin știu însă foarte bine care este starea liderului și în cadrul serviciilor secrete se discută tot mai serios despre succesorul acestuia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...