Ofiţerul SRI care a accidentat mortal o persoană în Tâncăbeşti şi-a dat demisia

Ofiţerul SRI care a accidentat mortal o persoană în Tâncăbeşti şi-a dat demisia

Ofiţerul SRI care a accidentat mortal o persoană la Tâncăbeşti şi-a dat demisia din funcţie, momentan fiind la dispoziţie atât pentru ancheta internă, cât şi cea a Parchetului Militar, au anunţat, marţi, oficiali ai Serviciului Român de Informaţii.

"Ieri după-amiază, în jurul orelor 18,00 , pe raza localităţii Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Victima a fost lovită în timp ce traversa strada în apropierea unei treceri de pietoni (expertiza va stabili dacă era pe trecere). Şoferul avea o alcoolemie de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat şi este militar în cadrul SRI. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului Militar, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta", a anunţat Biroul de presă al IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunile de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /