Olăroiu, cel mai bun ambasador al României în zona arabă: Imagini spectaculoase cu tehnicianul român

Olăroiu, cel mai bun ambasador al României în zona arabă: Imagini spectaculoase cu tehnicianul român

Despre Cosmin Olăroiu (53 de ani) se poate spune, răspicat, că e garantul succesului în fotbal! Pentru că, în ultimii mulți ani, românul a câștigat trofee cu toate echipele pe care le-a pregătit. De fapt, ca să vedem când a existat o formație în CV-ul lui Oli, de la care acesta să fi plecat cu mâna goală trebuie să ne întoarcem în anul 2005, când el s-a aflat pe banca celor de la Poli Timișoara.

Olăroiu, discutând cu șeful statului după triumful în Cupa Președintelui. FOTO: Facebook

După plecarea din țară, în 2007, Oli a devenit un nume din ce în ce mai respectat în zona Golfului Persic, câștigând trofee în Arabia Saudită, Qatar și Emiratele Arabe Unite. Mai ales în această ultima țară, românul și-a construit o imagine formidabilă. Pentru că are șapte trofee cu Shabab Al-Ahli, trei cu Al-Ain și trei cu Sharjah, formație unde se află acum.

Cosmin Olaroiu jpg

Vineri, Olăroiu a câștigat Cupa Președintelui cu Sharjah, după o finală dramatică în fața celor de la Al-Ain. Având în vedere statutul acestei competiții în Emirate, toată echipa celor de la Sharjah, în frunte cu tehnicianul român, a fost primită de șeful statului, Mohamed bin Zayed Al Nahyan (62 de ani).

În plus, clubul Sharjah a primit aproximativ 2,5 milioane de euro, bonus pentru această performanță care va fi împărțit între jucători și cei din stafful tehnic. Cosmin Olăroiu se află la Al-Sharjah din noiembrie 2021, având următorul bilanț: 63 de meciuri, 36 de victorii, 15 egaluri, 12 înfrângeri. Golaveraj: 125-70.

Cosmin Olaroiu jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia