Olăroiu, ghinion teribil: Golul vieții, marcat de un iordanian, i-a scos echipa din Liga Campionilor VIDEO

Olăroiu, ghinion teribil: Golul vieții, marcat de un iordanian, i-a scos echipa din Liga Campionilor VIDEO

Cosmin Olăroiu (54 de ani) antrenează din 2007 în Asia, perioadă în care a avut „aspiratorul de trofee“ la el, câștigând diferite competiții în Arabia Saudită, Qatar, Emirate și China. O singură statistică vorbește de la sine: Oli și-a trecut în palmares, ca antrenor, 18 trofee cucerite în Asia în 16 ani! Acum însă, în actuala stagiune, sunt șanse mari ca românul să bifeze o dezamăgire la Sharjah (Emirate).

Cosmin Olăroiu

Echipa la care Oli antrenează din noiembrie 2021 traversează o formă slabă. Și e lovită și de ghinion. Cum s-a văzut, luni, în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor Asiei. Sharjah, în deplasare, pe terenul celor de la Al-Faisaly (Iordania), a condus din minutul 34 până în minutul 90. Și a dominat meciul în fața unei echipe deja eliminate care, indiferent de rezultat, termina grupa pe ultimul loc.

Când Sharjah părea aproape de victorie și calificarea în optimile Ligii Campionilor, contrar cursului jocului, a venit reușita lui Reziq Bani Hani din minutul 90! Atacantul iordanian de 21 de ani a marcat, probabil, golul carierei sale cu un șut incredibil care l-a lăsat spectator pe portarul Darwish Mohammad. La 1-1, Sharjah a căzut. A avut doi oameni eliminați, în minutele 90+1 și 90+10, s-a aruncat în atac în căutarea golului de 2-1, însă a pierdut partida. Pe contraatac, iordanienii au marcat ei golul de 2-1, prin Al Kamergi (90+7).

După acest rezultat, Sharjah s-a clasat pe 3 în grupa din Liga Campionilor Asiei, după Nasaf (Uzbekistan) și Al-Sadd (Qatar) și a ratat calificarea în optimi. Cum nici pe plan intern echipa nu merge bine, Olăroiu riscă să bifeze un sezon de care rar a avut parte în carieră, fără niciun trofeu.

VEZI GOLUL FABULOS CARE A DERAIAT ECHIPA LUI OLĂROIU

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”