Oliver Stone: Nu intenționez să fac un film despre Trump, chiar dacă oamenii sunt fascinați de el

Oliver Stone: Nu intenționez să fac un film despre Trump, chiar dacă oamenii sunt fascinați de el

Cunoscutul cineast Oliver Stone, care a regizat ''Wall Street'' în care apare și Donald Trump în câteva scene editate, a declarat că nu intenționează să facă un film despre președintele ales, scrie sâmbătă portalul The Hollywood Reporter.

''Oamenii sunt fascinați de el (Trump — n.r.), însă eu nu sunt'', a spus Oliver Stone la Festivalul de film Los Cabos din Mexic. ''Ce m-a impresionat cel mai mult la Trump este încrederea pe care o are în forțele proprii, ceea ce trebuie să recunosc că eu nu am avut niciodată'', a mai spus regizorul.

Stone, care a câștigat trei Oscaruri pentru regie, a realizat filme biografice despre George W. Bush și Richard Nixon, însă susține că nu este interesat să facă un film despre președintele ales al SUA. Cineastul a adăugat că cel mai recent film al său, ''Snowden'', nu a generat interes pentru corporațiile care dețin studiourile de la Hollywood pentru că acestea cooperează cu guvernul federal pentru aprobarea proiectelor de fuziune, precum cel al recentei fuziuni AT&T — Time Warner. ''Este vorba de tăcere, pur și simplu nu îți fac filmul'', a mai spus Oliver Stone reporterilor aflați la conferința de presă în resortul Los Cabos. ''Singurul motiv pentru care filmul Snowden a fost făcut este datorită francezilor și germanilor care l-au sprijinit'', a subliniat Oliver Stone.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro