Olt: A fost reţinut bărbatul care i-ar fi adresat propuneri cu tentă sexuală unei fete de 12 ani

Olt: A fost reţinut bărbatul care i-ar fi adresat propuneri cu tentă sexuală unei fete de 12 ani

Bărbatul de 45 de ani care i-ar fi adresat unei fete de 12 ani propuneri cu tentă sexuală a fost reţinut joi după-amiaza, după mai multe ore de audieri la sediul Poliţiei Municipiului Slatina, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Cercetările în cauză sunt efectuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina. Bărbatul de 45 de ani va fi prezentat instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au fost sesizaţi telefonic, miercuri seara, despre faptul că, în timp ce se juca în faţa blocului, o fată de 12 ani a fost abordată cu propuneri cu tentă sexuală de către un vecin de 45 de ani. Joi dimineaţa, bărbatul a fost găsit şi dus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Slatina.

"La data de 9 mai, în jurul orei 21,00, am fost sesizaţi prin 112 despre faptul că o minoră, de 12 ani, în timp ce se juca în faţa blocului, în municipiul Slatina, a fost abordată de un vecin, în vârstă de 45 de ani, care i-ar fi adresat propuneri cu tentă sexuală. O echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului însă bărbatul nu a fost găsit. S-au efectuat activităţi pentru depistarea acestuia şi cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt", a spus Alexandra Dicu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA