Olt: Afaceristul Remus Rădoi, sub control judiciar pentru că a condus un autoturism având permisul suspendat

Olt: Afaceristul Remus Rădoi, sub control judiciar pentru că a condus un autoturism având permisul suspendat

Procurorii din Caracal au dispus, sâmbătă, măsura controlului judiciar faţă de omul de afaceri Remus Rădoi, reţinut vineri de poliţişti după ce a fost prins conducând un autoturism deşi are permisul suspendat, potrivit unor surse judiciare.

Afaceristul Remus Rădoi din Caracal a mai fost prins conducând un autoturism, deşi avea permisul suspendat, şi în prima parte a lunii martie.

Vineri, bărbatul a fost depistat în trafic de către un echipaj de poliţie din Caracal, care verifica modul de respectare a restricţiilor de circulaţie prevăzute în ordonanţele militare.

"În urma activităţilor desfăşurate în teren, poliţiştii rutieri au depistat la intersecţia dintre Calea Bucureşti cu strada Răsăritului, din municipiul Caracal, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. În urma cu 10 zile, poliţiştii Serviciului Rutier Olt au întocmit un dosar penal pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, întrucât aceeaşi persoană a fost depistată conducând un autoturism pe raza comunei Slătioara, având permisul de conducere reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Sâmbătă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de bărbat.

Remus Rădoi este afaceristul care administrează două firme de pază la care ar fi apelat fostul adjunct al IPJ Olt Nicolae Alexe, pe 25 iulie, pentru găsirea Alexandrei Măceşanu. AGERPRES / (AS - autor: Cristina Matei, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...