Olt: Bărbatul acuzat de crima din autogara din Slatina, arestat preventiv; el a recunoscut faptele

Olt: Bărbatul acuzat de crima din autogara din Slatina, arestat preventiv; el a recunoscut faptele

Bărbatul acuzat de omor şi tentativă de omor, în cazul crimei din zona gării şi autogării din municipiul Slatina, din noaptea de 12 spre 13 octombrie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Florentina Stana.

Procurorul de caz, Sergiu Niţu, a precizat, pentru AGERPRES, că bărbatul în cauză a recunoscut faptele de care este acuzat. El s-a predat sâmbătă seara poliţiştilor de la Transporturi Feroviare Craiova, a fost dus apoi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt pentru audieri, a fost reţinut, iar duminică a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii de la Tribunalul Olt a dispus arestarea preventivă a lui Şerban Ion, bărbatul inculpat pentru omor şi tentativă de omor în cazul crimei din municipiul Slatina din urmă cu două zile.

Un bărbat de 44 de ani şi unul de 24 de ani au fost înjunghiaţi în noaptea de 12/13 octombrie, în zona autogării din Slatina, de către un bărbat care a fugit apoi de la locul faptei. În urma leziunilor suferite, bărbatul de 44 de ani a murit sâmbătă, la spital. El a fost înjunghiat de trei ori în inimă şi a murit din cauza "insuficienţei cardio-circulatorii acute consecinţă a 3 plăgi tăiate înţepate cu interesare cardiacă şi pulmonară cu hemoragie internă consecutive", conform anchetatorilor. Persoana de 24 de ani a fost rănită, dar este în stare stabilă, în afara pericolului.

Procurorii au stabilit că cele două victime au fost înjunghiate de Ion Şerban, din Urzica, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan izbucnit din cauza unor avansuri făcute concubinei victimei de 44 de ani.

Sâmbătă, procurorii au dispus darea în urmărire şi consemn la frontieră a lui Ion Şerban, în vederea reţinerii, iar în seara aceleiaşi zile, el s-a predat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?