Olt: Cinci răniți, printre care doi minori, într-un accident rutier petrecut la intrarea în Slatina

Olt: Cinci răniți, printre care doi minori, într-un accident rutier petrecut la intrarea în Slatina

Cinci persoane au fost rănite marți dimineața în urma unui accident rutier produs pe DN65, la intrarea în Slatina dinspre Craiova, în apropierea podului peste râul Olt, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Alin Băsășteanu, în accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau trei adulți și doi copii, toți suferind diferite traumatisme. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

"Au intervenit un echipaj SMURD, o autospecială complexă pentru descarcerare și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt. Au fost transportați la UPU doi minori, în vârstă de 11 și de 12 ani, precum și trei adulți cu vârsta de 25, 40 și 47 de ani, toți conștienți, prezentând diferite traumatisme produse prin accident rutier", a precizat Băsășteanu.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, accidentul s-a produs pe fondul depășirii neregulamentare, manevră efectuată de șoferul unuia dintre cele trei autoturisme implicate.

Traficul rutier pe DN65, la Slătioara, în apropierea podului peste râul Olt, s-a desfășurat pe un fir, alternativ, timp de o jumătate de oră de la producerea accidentului, iar după ora 9,00 circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor