Olt: Cinci răniți, printre care doi minori, într-un accident rutier petrecut la intrarea în Slatina

Olt: Cinci răniți, printre care doi minori, într-un accident rutier petrecut la intrarea în Slatina

Cinci persoane au fost rănite marți dimineața în urma unui accident rutier produs pe DN65, la intrarea în Slatina dinspre Craiova, în apropierea podului peste râul Olt, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Alin Băsășteanu, în accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau trei adulți și doi copii, toți suferind diferite traumatisme. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

"Au intervenit un echipaj SMURD, o autospecială complexă pentru descarcerare și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt. Au fost transportați la UPU doi minori, în vârstă de 11 și de 12 ani, precum și trei adulți cu vârsta de 25, 40 și 47 de ani, toți conștienți, prezentând diferite traumatisme produse prin accident rutier", a precizat Băsășteanu.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, accidentul s-a produs pe fondul depășirii neregulamentare, manevră efectuată de șoferul unuia dintre cele trei autoturisme implicate.

Traficul rutier pe DN65, la Slătioara, în apropierea podului peste râul Olt, s-a desfășurat pe un fir, alternativ, timp de o jumătate de oră de la producerea accidentului, iar după ora 9,00 circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...