Olt: Elev de 16 ani căutat de poliţişti şi familie după ce a plecat de la internatul unui liceu din Caracal

Olt: Elev de 16 ani căutat de poliţişti şi familie după ce a plecat de la internatul unui liceu din Caracal

Un elev de 16 ani care a plecat joi dimineaţa de la internatul unui colegiu din Caracal este căutat de poliţişti după ce familia a sesizat că adolescentul, Naidin Denis Bernardo, nu a mai revenit la internat.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, tatăl adolescentului a sesizat joi că fiul său plecat voluntar dimineaţă de la internatul unui colegiu din Caracal către o destinaţie necunoscută.

După primele verificări, a reieşit că joi dimineaţa, în jurul orei 7,20, elevul şi-a strâns hainele într-un troler albastru şi a plecat din internat.

Poliţia roagă persoanele care pot da orice informaţii despre persoana dispărută să se adreseze celei mai apropiate unităţi ori să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Tânărul căutat, Naidin Denis Bernardo, are următoarele semnalmente: 1,70 metri înălţime, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, constituţie atletică. În momentul plecării acesta avea cu el trolerul şi era îmbrăcat cu blugi bleumarin, hanorac de culoare verde şi pantofi sport albi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Miza Ucrainei pentru a răni grav Rusia în Crimeea este „bijuteria coroanei”, NIP-16, podul Kerci e „pistol cu apă”

2 Foarte interesante amănunte...

3 Descoperire inedită despre calitățile cafelei

4 Așa o fi?

5 Pilot britanic de la Baza Kogălniceanu: „Am putut vedea dronele Shahed intrând în Odesa“