Olt: Grav accident în localitatea Comani, unde o mașină a lovit o căruță; o persoană decedată

Olt: Grav accident în localitatea Comani, unde o mașină a lovit o căruță; o persoană decedată

Un bărbat de 40 de ani din localitatea Comani a decedat sâmbătă seara după ce căruța cu care se deplasa a fost lovită de o mașină și în urma impactului acesta a fost proiectat, prin parbriz, în autoturism, care a lovit un copac de pe marginea drumului.

Potrivit ISU Olt, la fața locului s-au deplasat echipajele SMURD Slatina și Stoenești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare de la Detașamentul Caracal și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. În momentul sosirii echipajelor, bărbatul care se aflase în căruță a fost găsit în autoturism, încarcerat, cu leziuni incompatibile cu viața.

"Accidentul s-a produs în satul Comani, unde un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, care mergea de la Mărunței la Drăgănești, a lovit o căruță în care, alături de bărbatul de 40 de ani, se mai aflau alte trei persoane — o minoră, în vârstă de 4 ani, care în urma accidentului a suferit un traumatism craniocerebral, mama acesteia, în vârsta de 36 de ani, și un bărbat, în vârstă de 55 de ani, ambii cu politraumatisme, toate cele trei victime fiind transportate la spital. Toate cele trei victime, cu domiciliul în comuna Mărunței, au fost transportate la UPU Slatina", a precizat ISU Olt.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 50 de ani, a fost asistat la locul intervenției și a refuzat transportul la spital. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro