Olt: O femeie de 30 de ani a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Slatina

Olt: O femeie de 30 de ani a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Slatina

O femeie în vârstă de 30 de ani a murit vineri după-amiaza după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din municipiul Slatina, din primele cercetări efectuate de poliţişti reieşind că femeia s-ar fi aruncat de la balcon, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

"La data de 18 februarie a.c., la ora 15.31 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi căzut de la balconul unui apartament de pe strada Libertăţii, din municipiul Slatina. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina şi mai multe echipaje de prim-ajutor. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că femeia, în vârstă de 30 de ani, din oraşul Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, s-ar fi aruncat de la balconul unui apartament situat la etajul 8, apartament ce aparţine socrilor săi", a precizat sursa citată.

La locul incidentului s-au deplasat echipe de poliţişti, un echipaj SMURD şi două echipaje de la Ambulanţă, femeia fiind găsită inconştientă, în stop cardio-respirator.

Timp de aproape o oră echipajele medicale au încercat resuscitarea femeii, însă fără rezultat favorabil.

Trupul femeii a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina