Olt: Petrecere cu 50 de persoane organizată la un restaurant din Slatina, întreruptă de poliţişti

Olt: Petrecere cu 50 de persoane organizată la un restaurant din Slatina, întreruptă de poliţişti

O petrecere la care participau 50 de persoane, organizată la un restaurant din municipiul Slatina, a fost întreruptă de poliţişti, iar organizatorul evenimentului a fost amendat cu 3.000 de lei, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Aceasta a precizat că în ziua precedentă poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au efectuat verificări la restaurante şi terase din municipiul Slatina şi au constatat că la un restaurant era organizată o petrecere, iar la o terasă numărul persoanelor prezente depăşea 30% din capacitatea spaţiului.

Petrecerea, unde atmosfera era întreţinută de o formaţie vocal instrumentală, a fost întreruptă şi organizatorul amendat cu 3.000 de lei, iar administratorul terasei a fost sancţionat cu 2.500 de lei.

Poliţiştii, împreună cu jandarmi, pompieri şi poliţişti locali, au efectuat sâmbătă verificări şi în centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, precum şi în mijloacele de transport în comun, fiind legitimate aproximativ 1.400 de persoane. Au avut loc verificări la 81 de societăţi comerciale, restaurante, terase, parcuri, precum şi în 44 de mijloace de transport.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 123 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea pentru nepurtarea măştii de protecţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...