Olt: Tânăr de 20 de ani, reținut pentru omor în ancheta privind moartea unui adolescent din Brastavățu

Olt: Tânăr de 20 de ani, reținut pentru omor în ancheta privind moartea unui adolescent din Brastavățu

Un tânăr de 20 de ani din comuna Brastavățu a fost reținut de procurori și urmează să fie prezentat miercuri instanței cu propunere de arestare preventivă, el fiind acuzat că a omorât un adolescent al cărui corp a fost găsit marți dimineața, mutilat, la marginea localității Brastavățu, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt remis AGERPRES.

Procurorii au stabilit că în noaptea de 2 spre 3 octombrie, bărbatul l-ar fi lovit pe adolescent cu pumnul în zona feței și apoi cu un cuțit în zona gâtului.

"În fapt, s-a reținut că în noaptea de 02/03.10.2017, suspectul GMI a exercitat acte de violență fizică asupra unui minor în vârstă de 14 ani, din com. Brastavățu, jud. Olt, pe care l-a lovit inițial cu pumnul în zona feței, apoi, cu un cuțit în zona gâtului, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia", se arată în comunicatul Parchetului.

Corpul mutilat victimei a fost găsit marți dimineața, la marginea comunei Brastavățu, în apropierea unui drum județean, de către săteni, iar medicul legist a considerat că leziunile traumatice ar fi putut fi produse de animale.

Procurorii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei și pentru stabilirea mobilului crimei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!