Olt: Teste negative la angajaţii şi beneficiarii din centrele de îngrijire în care fost două cazuri de COVID-19

Olt: Teste negative la angajaţii şi beneficiarii din centrele de îngrijire în care fost două cazuri de COVID-19

Salariaţii şi beneficiarii din două centre rezidenţiale din cadrul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt, unde săptămâna trecută au fost înregistrate două cazuri de COVID-19 la angajaţi, au fost testaţi negativ pentru coronavirus, a anunţat Instituţia Prefectului Olt într-un comunicat remis marţi AGERPRES.

După raportarea pe 1 şi 2 mai a două rezultate pozitive pentru coronavirus la doi angajaţi din centre de îngrijire şi asistenţă din judeţul Olt, în perioada 2-3 mai au fost prelevate probe de la beneficiarii şi salariaţii din cele două centre, în total 112 probe, toate având rezultat negativ.

"Referitor la prelevarea celor 112 probe pentru testarea Covid-19 în cazul beneficiarilor şi salariaţilor din cele două centre rezidenţiale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, probe prelevate în perioada 02 - 03.05.2020, vă comunicăm că rezultatul testării este negativ", precizează sursa citată.

Salariaţii din centre rezidenţiale pentru vârstnici, copii şi adulţi cu şi fără dizabilităţi, lucrează în această perioadă în ture de câte 14 zile şi sunt testaţi pentru coronavirus atât la intrarea cât şi la ieşirea din tura de 14 zile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante