Omagiul șocant al unui tânăr care și-a agresat sexual și ucis sora de 16 ani: „Îmi va fi dor de tine” VIDEO

Omagiul șocant al unui tânăr care și-a agresat sexual și ucis sora de 16 ani: „Îmi va fi dor de tine” VIDEO

Connor Gibson, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit vinovat marți de agresiune sexuală și de uciderea surorii sale de 16 ani, Amber Gibson, într-o pădure din Hamilton, South Lanarkshire. Acesta și-a omorât sora la 26 noiembrie 2021, relatează The Independent.

Adolescenta fusese dată dispărută în respectiva seară , iar cadavrul ei a fost găsit după două zile.

Cu doar o zi înainte ca autoritățile să afle cine este făptașul și să-l aresteze, la 1 decembrie, tânărul a publicat un mesaj pe contul său de Facebook în care declara că își iubește sora pe care a numit-o „micuța mea roșcată”.

Amber, vei zbura pe cer pentru tot restul timpului. Tuturor ne va fi dor de tine. În special mie. Te iubesc, micuța mea roșcată. GBFN (n.red goodbye for now - la revedere, deocamdată)”.

De asemenea, tânărul de 20 de ani a contestat acuzațiile care i se aduceau, însă după un proces care s-a întins pe 13 zile, la Înalta Curte din Glasgow, el a fost găsit vinovat.

Amber Gibson a fost agresată sexual și ucisă de fratele ei. Foto Captură video YouTube

Potrivit sursei citate, Gibson i-a scos hainele surorii sale, a agresat-o sexual, intenționând să o violeze , i-a provocat traumatisme la cap și pe trup cu un corp contondent și a sugrumat-o.

Magistratul Lord Mulholland a ținut să-l atenționeze pe tânărul de 20 de ani că „va plăti scump” pentru fapta comisă. Pronunțarea sentinței va avea loc pe 4 septembrie.

Conform instanței, Gibson, cunoscut sub numele de familie Niven, nu părea întristat în timp ce vorbea cu Craig Niven, fostul tată adoptiv al lui și al surorii sale, în ziua în care a fost descoperit cadavrul acesteia.

Niven și soția lui îi înfiaseră pe cei doi când Amber Gibson avea trei ani, iar fratele ei avea cinci ani. Înainte de a avea loc agresiunea, tânărul locuia în centrul pentru persoane fără adăpost Blue Triangle din Hamilton, în vreme ce sora lui se afla la casa de copii Hillhouse din oraș.

Conform lui Niven, tânărul s-ar fi certat cu sora lui cu două zile înainte de tragicul eveniment.

Amber a fost o fiică, o soră, o mătușă și o prietenă foarte iubită. Ea a fost cea mai generoasă, iubitoare și de încredere persoană. Când au ajuns la noi acasă – Amber având 3 ani și Connor 5 – Connor i-a spus: Suntem în siguranță acum. Până când chiar el i-a luat siguranța”, a transmis fosta familie adoptivă a celor doi tineri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?