Omorât de prostituata agățată pe publi24. Bărbatul se enervase că nu poate finaliza actul sexual și fugise cu banii

Omorât de prostituata agățată pe publi24. Bărbatul se enervase că nu poate finaliza actul sexual și fugise cu banii

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Pitești a murit în chinuri groaznice, înjunghiat de două persoane în același timp, doar pentru că a refuzat să plătească serviciile unei prostituate pe care o contactase de pe un site de anunțuri, scrie ziare.com .

În timp ce bărbatul striga după ajutor cu ultimele puteri, vecinii din bloc asistau de la geamuri la tabloul de coșmar.

Se întâmpla în august 2022 într-un cartier de blocuri din Pitești. Victima, un bărbat de 57 de ani, solicitase telefonic serviciile unei prostituate, o femeie de 23 de ani, care se promova pe un site de mică publicitate. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc într-o garsonieră din Pitești, la orele prânzului.

În timpul actului sexual, femeia a fost sunată de către soțul acesteia, care părăsise locuința tocmai pentru a oferi intimitate. Știa cu ce se ocupă soția și, așa cum rezultă din rechizitoriu, prostituția era singura sursă de venit a cuplului.

Telefonul care a deranjat

Deranjat că tânăra a răspuns la telefon într-un moment atât de special, clientul s-a enervat, și-a luat banii plătiți pentru partida de sex, 200 de lei, și a dat să plece. A fost prins din urmă de către prostituată care apucase să ia un cuțit pe care-l ținea ascuns sub pătură, special pentru clienții care-i creau necazuri, și a fost înjunghiat în spate când deja ajunsese pe casa scării.

Între timp, soțul femeii, auzind zgomote pe scară, a intrat în bloc suspectând că ceva se petrece cu partenera lui. A avut loc o încăierare, timp în care bărbatul de 57 de ani a fost înjunghiat de nenumărate ori atât de femeie cât și de soțul acesteia. Două cuțite au găsit polițiștii la fața locului, atunci când au făcut cercetările, iar prostituata a mărturisit că armele fuseseră cumpărate special de soț de la un magazin chinezesc tocmai pentru a intimida clienții rău platnici.

Martorii, vecinii din bloc, au declarat că bărbatul înjunghiat nu a decedat pe loc. După ce a fost atacat a reușit să ajungă pe banca din fața blocului, acolo fiind buzunărit de soțul prostituatei care nu s-a lăsat până nu a luat cei 200 de lei datorați, în ciuda faptului că clientul era plin de sânge și aproape că agoniza.

Tot criminalul a fost cel care a încercat să panseze rănile victimei. Și-a rupt tricoul, a încercat să improvizeze un garou, a mers în casă de unde a luat un prosop cu care spera că va putea să oprească hemoragia. Nimeni nu a sărit în ajutor, tot tânărul, îngrozit de ceea ce făcuse, le-a cerut martorilor, care asistau de la geam la cumplita scenă, să sune la Ambulanță. Sunt declarațiile tânărului date în instanță.

Gelozie în arest

Cei doi criminali, el în vârstă de 21 e ani, iar femeia cu doi ani mai mare, formau un cuplu de patru ani, iar de doi ani erau căsătoriți. O perioadă au locuit în Spania unde tânăra a practicat prostituția, dar, din cauza problemelor cu legea, au decis să revină în România. Se mutau din oraș în oraș, închiriau apartamente în regim hotelier și căutau clienți dornici de servicii sexuale contra cost.

Tânăra era singura care aducea un venit în familie, soțul ei neavând un loc de muncă. În fața anchetatorilor, aceasta a recunoscut că de multe ori a vrut să divorțeze, dar a fost forțată, șantajată și amenințată de către partenerul ei, fiindu-i teamă să-și refacă viața departe de el.

Declarațiile celor doi criminali au fost confuze pe tot parcursul anchetei. Inițial femeia și-a luat asupra ei întreaga faptă, apoi bărbatul a explicat că a fost singurul care a lovit cu cuțitul. Inclusiv la testul poligraf au mințit. Probele ADN prelevate de pe cuțitele folosite la faptă au dovedit că ambii au fost agresori, în plus, vecinii care au văzut scenele au întărit convingerea polițiștilor că la omor au participat două persoane.

În timpul anchetei, tânărul a renunțat să-i mai ia apărarea soției sale, gelos că aceasta coresponda prin bilețele cu alți deținuți.

Cei doi criminali, soț și soție, au fost trimiși în judecată pe 30 decembrie 2022, fiind condamnați de Tribunalul Argeș, în data de 30 iunie 2023, la 11 ani de închisoare, femeia, iar soțul ei, la 15 ani de detenție. Sentința tribunalului nu este definitivă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?