Omul de afaceri Dragoş Săvulescu s-a predat la Napoli, în prezenţa avocatului (surse)

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu s-a predat la Napoli, în prezenţa avocatului (surse)

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, dat în urmărire internaţională după ce a fost condamnat la închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanţa, s-a predat, luni, la o secţie din Napoli, în prezenţa avocatului său, au declarat, pentru AGERPRES, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, poliţiştii din Italia vor trimite actele privindu-l pe Săvulescu Curţii de Apel Bucureşti, care va decide privind extrădarea acestuia către România.

Dragoş Săvulescu, fost finanţator al clubului Dinamo, a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni închisoare cu executare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanţa.

În acelaşi dosar, fostul primar al municipiului Constanţa Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani închisoare, fostul finanţator al clubului Dinamo Cristian Borcea - 5 ani cu executare, aceeaşi pedeapsă primind şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu.

Dosarul a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 28 octombrie 2008. În acest dosar, 37 de persoane au fost judecate în legătură cu restituirea şi atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Le dă bine Lăzăroiu, din când în când...

5 Câh! / Cine-o fi „sponsorul” care a plătit așa ceva?