Omul de casă al unui deputat PMP, care a încercat să își salveze șeful de un dosar luând vina asupra sa, numit la Transporturi

Omul de casă al unui deputat PMP, care a încercat să își salveze șeful de un dosar luând vina asupra sa, numit la Transporturi

O nouă numire controversată în Guvern a fost făcută luni, de premierul Ludovic Orban. După demiterea din funcție a secretarului de stat propus de PMP, Valeriu Lupu, care a fost nevoit să plece din ministerul Transporturilor după ce a fost implicat într-un accident rutier și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, în locul său a fost numit un alt om de casă al deputatului PMP, Cornel Sămărtinean, relatează Digi24.ro.

Alexandru Mutruc a fost și el implicat într-un accident rutier în care la volan se afla șeful său, deputatul Sămărtinean, însă Mutruc a încercat să ia vina asupra sa.

Accidentul a avut loc în 2016 când Cornel Sămărtinean a accidentat un pieton care traversa strada, însă, conform presei locale, când agenții de la Poliția Rutieră au sosit la fața locului și au întrebat cine a condus mașina, cel care s-a declarat, inițial, șoferul vinovat a fost Alexandru Mutruc, fostul șef de cabinet al deputatului. În cele din urmă, Sămărtinean și-a recunoscut vina.

„Stăteam la roșu cu verde intermitent. Nu am apucat să fac 30-40 de centimetri. Pietonul a venit oarecum în fugă, a trecut pe roșu și l-am lovit. Mai mult l-am împins. A căzut pe coate, avea și o tijă în mână. S-a speriat și el și eu”, a declarat, la momentul respectiv, Cornel Sămărtinean pentru pressalert.ro.

La începutul lunii ianuarie, secretarul de stat Valeriu Lupu, considerat un apropiat al deputatului PMP, Cornel Sămărtinean, a provocat un accident de mașină la Timișoara și a refuzat să sufle în alcooltest și să îi fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În urma incidentului, Lupu a demisionat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...