Ons Jabeur, favorita nr 2 la Australian Open, eliminată. A căzut în genunchi pe tunelul de la vestiare

Ons Jabeur, favorita nr 2 la Australian Open, eliminată. A căzut în genunchi pe tunelul de la vestiare

Ons Jabeur, a doua favorită a turneului de la Australian Open, a fost eliminată încă din turul secund de către Marketa Vondrousova. Cehoaica s-a impus cu 6-1, 5-7, 6-1.

Ons Jabeur părăsește prematur Australian Open. Foto EPA EFE

Finalista Roland Garros 2019 a produs surpriza zilei pe tabloul feminin de la Australian Open. Vondrousova a învins-o pe Ons Jabeur, a doua favorită a turneului de la Melbourne, scor 6-1, 5-7, 6-1.

Vondrousova a început foarte bine partida și a avut nevoie de doar 25 de minute pentru a câștiga primul set. Setul secund a fost singurul set echilibrat al partidei, acolo unde au fost cinci break-uri, iar Jabeur a reușit să se impună în cele din urmă cu 7-5, după 52 de minute.

Setul decisiv a fost de coșmar pentru jucătoarea din Tunisia, care nu a reușit să își facă serviciul. Singurul game câștigat de acesta a venit pe serviciul adversarei, dar totul a fost în zadar, deoarece Vondrousova a închis partida un game mai târziu, scrie Eurosport.

La finalul partidei, tunisianca nu s-a mai putut ține pe picioare. A ajuns pe tunelul care duce la vestiare și acolo s-a lăsat pe genunchi, poziție în care a stat zeci de secunde.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”