OOPS! Dragnea, în pozele acestea din America nu trebuia să fii tu? Nu cumva Marele Licurici dă scrisori de acreditare Micului PSD?

OOPS! Dragnea, în pozele acestea din America nu trebuia să fii tu? Nu cumva Marele Licurici dă scrisori de acreditare Micului PSD?

OOPS! Dragnea, în pozele acestea din America nu trebuia să fii tu? Nu cumva Marele Licurici dă scrisori de acreditare Micului PSD? Au apărut mai multe fotografii cu vizita președintelui Pro România în Statele Unite, acesta fiind însoțit de europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al partidului.

Rebega a postat pe pagina sa de socializare mai multe poze de la întâlnirile pe care el și Ponta le-au avut la Washington cu diverși oficiali din SUA, printre care congresmenii Devin Nunes, care a făcut parte din echipa de tranziție a președintelui Donald Trump și a fost până de curând președinte al Comisiei de Intelligence, iar în prezent este membru al aceleiași Comisii, Robert Aderholt, membru în Comisia de Securitate și Cooperare cu Europa, Francis Rooney, membru în Comisia pentru Afaceri Externe, Mike Rogers, membru în Comisia Homeland Security și în Comisia pentru Forțele Armate și Jackie Walorski, membră în Comisia pentru Forțele Armate.

”Am discutat despre parteneriatul strategic, energie și viza waiver”, spune Rebega succint în mesajul său. De remarcat că întâlnirile pe care Ponta și Rebega le-au avut în SUA sunt cu reprezentanții republicanilor apropiați de Donald Trump. Rebega a fost de altfel singurul politician român prezent în noaptea alegerilor pentru președinția SUA chiar în sediul de campanie al lui Donald Trump, în celebrul Trump Tower din New York, și are legături mai vechi cu tabăra lui Trump, el acordând un interviu în decembrie anul trecut postului Fox News (apropiat de republicani) chiar de la sediul televiziunii din New York.

Ce anunțau pe Facebook sclavii din PSD Teleorman acum două zile:



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...