Operatorul DTH Focus Sat își anunță clienții că datele lor au fost expuse în urma unui atac informatic

Operatorul DTH Focus Sat își anunță clienții că datele lor au fost expuse în urma unui atac informatic

Operatorul DTH Focus Sat și-a notificat acum câteva zile clienții că a fost ținta unor atacuri informatice și că, în urma acestora, a avut loc o expunere neautorizată a datelor personale ale clienților din mediul "Contul meu Focus Sat":

Prin prezenta vă informăm că am detectat încercări de piratare a sistemelor noastre și, ca urmare, a avut loc, din păcate, o expunere neautorizată a datelor personale ale clienților din mediul "Contul meu Focus Sat". Autoritățile de reglementare competente au fost informate.

Redăm alte pasaje relevante din comunicatul companiei:

Investigațiile au arătat că este posibil ca unele informații ale clienților noștri să fi fost expuse. În funcție de datele pe care le-ați partajat cu noi, informațiile care ar fi putut fi accesate constau în nume, adresă, număr de telefon, e-mail, CNP, nume de utilizator sau parolă criptată pentru „Contul meu Focus Sat".

Vă asigurăm că detaliile cardurilor dvs. bancare sunt stocate separat și nu au fost expuse.

Focus Sat este o platformă de televiziune prin satelit deținută de M7 Group, o subsidiară a grupului francez Canal+, în România.

Platforma, pe piață din 2004, are 160 de canale și peste 300.000 clienți.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…