Oprah Winfrey a câștigat 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter

Oprah Winfrey a câștigat 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter

Celebra realizatoare și producătoare de televiziune americană Oprah Winfrey, cunoscută și pentru succesul ei în afaceri, a înregistrat recent un nou record: a câștigat peste 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter, relatează joi ziarul belgian ''Le Soir''.

Ducând de mulți ani o luptă — promovată și cunoscută la nivel planetar — cu kilogramele în plus, ea urmează în prezent programul de slăbit ''Weight Watchers'' și își difuzează comentariile legate de această experiență pe rețelele sociale, unde are milioane de fani.

Deținătoare a unui veritabil imperiu, estimat de revista Forbes la peste trei miliarde de dolari, vedeta a postat marți, pe Twitter, o scurtă înregistrare video în care anunța că a pierdut 12 kilograme deși nu a renunțat la pâine. "Aceasta este o mare bucurie pentru mine'', a mărturisit ea, subliniind că este o mare amatoare de pâine.

Rezultatul imediat a fost că acțiunile la bursă ale firmei ''Weight Watchers'' au explodat, valoarea lor crescând cu 20 %. Totodată, Oprah Winfrey a devenit mai bogată cu aproximativ 12,5 milioane de dolari, întrucât în octombrie 2015 a avut inspirata idee de a achiziționa 10 % din acțiunile acestei companii specializate în produse alimentare destinate persoanelor care vor să slăbească sau să-și păstreze silueta.

AGERPRES/(AS-editor: Cristina Mac, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

3 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

4 Așa o fi?

5 Câh...