Oprişan: Nu am pierdut eu alegerile la Focşani, le-a pierdut PSD-ul lui Liviu Dragnea

Oprişan: Nu am pierdut eu alegerile la Focşani, le-a pierdut PSD-ul lui Liviu Dragnea

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat marţi că nu el a pierdut alegerile europarlamentare la Focşani, ci "PSD-ul lui Liviu Dragnea".

"Nu am pierdut eu alegerile la Focşani şi nici în judeţul Vrancea, le-a pierdut PSD-ul lui Liviu Dragnea. Alegerile în România, în acest moment, au fost pierdute cât se poate de clar pe acţiunile lui Liviu Dragnea. Eu am avut poziţii divergente permanente cu această chestiune", a spus Oprişan, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

Întrebat dacă vrea să candideze la alegerile prezidenţiale, Oprişan a spus că este prematur să discute despre acest subiect.

"Politicienii au o carieră şi eu am un parcurs. Eu zic că, în principiu, în raniţa fiecărui soldat poate să stea bastonul de mareşal", a menţionat el.

Marian Oprişan a exclus varianta alegerilor anticipate şi a spus că PSD nu va ieşi de la guvernare.

"Au fost alegeri europarlamentare în România şi populaţia ţării a decis aşa cum ştiţi. (...) Situaţia e împărţită, asta e viaţa în democraţie, dar mandatul primit de PSD în decembrie 2016 pentru guvernare ţine patru ani, indiferent de alegerile europarlamentare sau prezidenţiale. Când vor fi alegeri parlamentare în 2020 atunci o să avem altă situaţie. (...) Alegeri anticipate este exclus, pentru că pe mecanismul constituţional românesc este aproape imposibilă declanşarea unei asemenea acţiuni", a arătat el. AGERPRES/(A - autor: Dana Piciu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...