Oprişan: Nu am pierdut eu alegerile la Focşani, le-a pierdut PSD-ul lui Liviu Dragnea

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat marţi că nu el a pierdut alegerile europarlamentare la Focşani, ci "PSD-ul lui Liviu Dragnea".

"Nu am pierdut eu alegerile la Focşani şi nici în judeţul Vrancea, le-a pierdut PSD-ul lui Liviu Dragnea. Alegerile în România, în acest moment, au fost pierdute cât se poate de clar pe acţiunile lui Liviu Dragnea. Eu am avut poziţii divergente permanente cu această chestiune", a spus Oprişan, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

Întrebat dacă vrea să candideze la alegerile prezidenţiale, Oprişan a spus că este prematur să discute despre acest subiect.

"Politicienii au o carieră şi eu am un parcurs. Eu zic că, în principiu, în raniţa fiecărui soldat poate să stea bastonul de mareşal", a menţionat el.

Marian Oprişan a exclus varianta alegerilor anticipate şi a spus că PSD nu va ieşi de la guvernare.

"Au fost alegeri europarlamentare în România şi populaţia ţării a decis aşa cum ştiţi. (...) Situaţia e împărţită, asta e viaţa în democraţie, dar mandatul primit de PSD în decembrie 2016 pentru guvernare ţine patru ani, indiferent de alegerile europarlamentare sau prezidenţiale. Când vor fi alegeri parlamentare în 2020 atunci o să avem altă situaţie. (...) Alegeri anticipate este exclus, pentru că pe mecanismul constituţional românesc este aproape imposibilă declanşarea unei asemenea acţiuni", a arătat el. AGERPRES/(A - autor: Dana Piciu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

2 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

3 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

4 Așa o fi?

5 SUSPECT / Decizie ciudată în China: Șapte nave de croazieră sunt aduse în Wuhan pentru găzduirea medicilor și as…

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru