„Oracolul din Bălcești” a prezis victoria Marocului. Ce spunea Dumitru Dragomir înainte de meci

„Oracolul din Bălcești” a prezis victoria Marocului. Ce spunea Dumitru Dragomir înainte de meci

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, supranumit „Oracolul din Bălcești”, a prezis că Portugalia va fi eliminată de Maroc, în sferturile de finală de la Campionatul Mondial.

Mitică Dragomir a ghicit că Portugalia va fi învinsă de Maroc FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Acesta a declarat în data de 7 decembrie, la GSP Live, că Portugalia va fi învinsă de Maroc : „Să vedeți ce meci va fi între Portugalia și Maroc! Părerea mea este că Marocul trece mai departe. Convingerea mea este că ăsta (n.r. - selecționerul Fernando Santos) nu mai schimbă echipa, așa o lasă. Când dai șase goluri și ăsta care l-a înlocuit pe Ronaldo (n.r. - Goncalo Ramos) dă 3, nu-l mai schimbă nici dracu! Ai curaj să-l schimbi? Te omoară ăia din tribune!”, a spus Dragomir la GSP Live.

En Nesyri a marcat cu lovitură de cap

Singurul gol al meciului a venit în minutul 42 și a fost reușit de atacantul de la Sevilla, En Nesyri, cu o lovitură de cap, după o ieșire neinspirată a portarului, faza fiind aproape trasă la indigo cu cea din meciul România-Suedia, de la Mondialul din 1994. Ultima ocazie a primei reprize le-a aparținut portughezilor, când șutul „din prima" al lui Joao Felix a șters transversala.

Maroc este marea surpriză a acestui turneu final, după ce a câștigat grupa din care au mai făcut parte Canada, Croația și Belgia, apoi a eliminat-o pe Spania, campioana mondială din 2010, în optimile competiției, după care a urmat Portugalia, în sferturi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei