Orban - discuţii cu transportatorii privind sprijinirea acestui sector

Orban - discuţii cu transportatorii privind sprijinirea acestui sector

Premierul Ludovic Orban a avut discuţii, joi, cu reprezentanţii Federaţiei Operatorilor Români de Transport privind desfăşurarea activităţii acestora în condiţiile respectării normelor sanitare instituite ca urmare a pandemiei COVID-19 şi măsurile de sprijinire a sectorului.

"Premierul Ludovic Orban a continuat astăzi seria discuţiilor cu reprezentanţii unor sectoare cu impact semnificativ în economia României. Consultările cu delegaţia Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT) au vizat modul de desfăşurare, pe mai departe, a activităţii de transport, atât a celui de marfă, cât şi de persoane, în condiţii de respectare a normelor sanitare. De asemenea, discuţiile au vizat şi modalitatea de sprijinire a afacerilor din acest sector în perspectiva repornirii economiei din etapele următoare", precizează Guvernul, pe Facebook.

Reprezentanţii FORT au subliniat nevoia implicării autorităţilor şi în perioada următoare pentru ca activitatea de transport să se desfăşoare "fără sincope".

"Reprezentanţii FORT au apreciat colaborarea şi sprijinul primit de la membrii Executivului pe parcursul acestei perioade dificile, de la declanşarea pandemiei produsă de noul coronavirus, şi au subliniat că e nevoie, şi în perioada următoare, de implicarea autorităţilor române astfel încât activitatea de transport să se desfăşoare fără sincope în ţară şi în străinătate", arată sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”