Orban: Campania începe odată cu depunerea moţiunii; vom efectua un nou turneu în toate filialele judeţene

Orban: Campania începe odată cu depunerea moţiunii; vom efectua un nou turneu în toate filialele judeţene

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că va efectua un nou turneu de campanie în toate filialele judeţene, pentru a prezenta şi dezbate moţiunea în baza căreia candidează la funcţia de preşedinte al partidului.

"Campania, practic, începe odată cu depunerea moţiunii, împreună cu colegii mei vom efectua un nou turneu în toate filialele judeţene pentru a prezenta moţiunea, pentru a dezbate moţiunea cu colegii noştri şi, evident, pentru a obţine susţinerea filialelor judeţene pentru moţiunea pe care o prezentăm", a precizat Orban.

Potrivit liderului liberal, campania internă se va desfăşura până în data de 15 septembrie.

"Campania se va desfăşura până în data de 15 septembrie şi fiecare filială trebuie să se pronunţe asupra moţiunii, putând sprijini una sau alta sau ambele moţiuni prin vot secret, care este acordat în colegiile directoare judeţene", a explicat Orban.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi-a depus joi candidatura pentru un nou mandat , prilej cu care a subliniat că are ca obiectiv recâştigarea încrederii românilor în partid, să refacă prestigiul acestuia, să crească performanţa guvernamentală, să asigure coeziunea în coaliţia de guvernare şi capacitatea de a pune în practică programul Executivului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

4 Noul război? Amănunte care dau fiori...

5 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său