Orban: Campania începe odată cu depunerea moţiunii; vom efectua un nou turneu în toate filialele judeţene

Orban: Campania începe odată cu depunerea moţiunii; vom efectua un nou turneu în toate filialele judeţene

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că va efectua un nou turneu de campanie în toate filialele judeţene, pentru a prezenta şi dezbate moţiunea în baza căreia candidează la funcţia de preşedinte al partidului.

"Campania, practic, începe odată cu depunerea moţiunii, împreună cu colegii mei vom efectua un nou turneu în toate filialele judeţene pentru a prezenta moţiunea, pentru a dezbate moţiunea cu colegii noştri şi, evident, pentru a obţine susţinerea filialelor judeţene pentru moţiunea pe care o prezentăm", a precizat Orban.

Potrivit liderului liberal, campania internă se va desfăşura până în data de 15 septembrie.

"Campania se va desfăşura până în data de 15 septembrie şi fiecare filială trebuie să se pronunţe asupra moţiunii, putând sprijini una sau alta sau ambele moţiuni prin vot secret, care este acordat în colegiile directoare judeţene", a explicat Orban.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi-a depus joi candidatura pentru un nou mandat , prilej cu care a subliniat că are ca obiectiv recâştigarea încrederii românilor în partid, să refacă prestigiul acestuia, să crească performanţa guvernamentală, să asigure coeziunea în coaliţia de guvernare şi capacitatea de a pune în practică programul Executivului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante