Orban chiar este un om modest. Două momente

Orban chiar este un om modest. Două momente

Orban chiar este un om modest. Două momente. Să știți că l-am întâlnit pe Ludovic Orban de mai multe ori. Și chiar este un tip modest. Și cu mult bun simț.

Vă povestim două episoade, Unul s-a petrecut pe terasa hotelului Vega din Mamaia, știți, locul unde s-a filmat celebrul Nea Mărin miliardar. Era împreună cu doamna. Și mesele erau pline. Vara lui 2008. Cânta live Geambașu. La masa noastră mai erau două locuri libere și i-am invitat să se așeze. Conform manualului de bune maniere, la prima invitație a refuzat politicos. Apoi a acceptat. Mi s-au părut doi oameni foarte modești. Apropo, sunt vegetarieni. Și nu erau cazați la Vega, veniseră doar la terasă.

Cel de-al doilea moment a fost în 2013. Pe 7 martie 2013. La meciul Steaua-Chelsea, pe Arena Națională. La tribuna oficială. Cred că începuse meciul deja când l-am văzut pe Orban că vine și se așază pe scară, pe ciment, lângă scaune. Cine a fost la acel meci știe despre ce vorbim: s-a jucat cu casa închisă. Era inflație de VIP-uri venite să vadă meciul. Ponta se lăfăia cu toți sicofanții chiar în centrul lojei...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cel mai negru scenariu pentru România...

2 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

3 Un caz „special”...

4 Dezvăluirea lui Băsescu despre proprietarul Bazei Mihail Kogălniceanu...

5 Avertismentul care dă fiori al fostului consilier prezidențial Iulian Fota despre garanțiile de securitate ale NATO