Orban chiar este un om modest. Două momente

Orban chiar este un om modest. Două momente

Orban chiar este un om modest. Două momente. Să știți că l-am întâlnit pe Ludovic Orban de mai multe ori. Și chiar este un tip modest. Și cu mult bun simț.

Vă povestim două episoade, Unul s-a petrecut pe terasa hotelului Vega din Mamaia, știți, locul unde s-a filmat celebrul Nea Mărin miliardar. Era împreună cu doamna. Și mesele erau pline. Vara lui 2008. Cânta live Geambașu. La masa noastră mai erau două locuri libere și i-am invitat să se așeze. Conform manualului de bune maniere, la prima invitație a refuzat politicos. Apoi a acceptat. Mi s-au părut doi oameni foarte modești. Apropo, sunt vegetarieni. Și nu erau cazați la Vega, veniseră doar la terasă.

Cel de-al doilea moment a fost în 2013. Pe 7 martie 2013. La meciul Steaua-Chelsea, pe Arena Națională. La tribuna oficială. Cred că începuse meciul deja când l-am văzut pe Orban că vine și se așază pe scară, pe ciment, lângă scaune. Cine a fost la acel meci știe despre ce vorbim: s-a jucat cu casa închisă. Era inflație de VIP-uri venite să vadă meciul. Ponta se lăfăia cu toți sicofanții chiar în centrul lojei...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

3 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…

4 Bocete în PSD din cauza listelor la alegeri. Şerban Nicolae, Liviu Pop şi Pleşoianu pleacă din partid trântind…

5 O crimă politică premeditată