Orban: Ciucu s-a grăbit puţin; vom adopta un calendar pentru desemnarea candidaţilor la funcţia de primar

Orban: Ciucu s-a grăbit puţin; vom adopta un calendar pentru desemnarea candidaţilor la funcţia de primar

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni că Ciprian Ciucu, consilier general din partea liberalilor, s-a "grăbit puţin" cu privire la anunţul de a candida la alegerile pentru Primăria Capitalei.

"S-a grăbit puţin. Ar fi trebuit să discutăm la acest Consiliu Naţional (de sâmbăta trecută - n.r.), dar am amânat discuţia pe următorul Biroul Politic Naţional. (...) Vom adopta un calendar, o procedură şi un set de criterii de desemnare a candidaţilor la funcţia de primar în municipiile reşedinţă de judeţ şi pentru Bucureşti, şi pentru sectoarele din Bucureşti", a spus Orban, la Parlament, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Ciprian Ciucu, consilier general al PNL, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că intenţionează să primească sprijinul partidului său pentru a candida la alegerile pentru Primăria Capitalei. El a menţionat că, dacă nu ar crede că obţine sprijinul PNL în acest sens, nu l-ar cere. "Dacă nu aş crede că îl obţin, nu l-aş cere. Sunt convins că am locul meu în această competiţie şi am şansele mele destul de mari să obţin acest sprijin", a afirmat Ciucu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...