Orban: Comportamentul preşedintelui e total diferit; în ultimele trei luni, nu îl recunosc pe Klaus Iohannis

Orban: Comportamentul preşedintelui e total diferit; în ultimele trei luni, nu îl recunosc pe Klaus Iohannis

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, consideră că şeful statului are, în ultima perioadă, un comportament "total diferit" faţă de perioada în care a avut cu acesta un parteneriat "serios".

"Am declarat la finalul Congresului PNL că parteneriatul meu cu Klaus Iohannis a încetat. (...) Din păcate, comportamentul preşedintelui din ultima perioadă a fost total diferit faţă de comportamentul lui din perioada în care am avut un parteneriat serios în cei patru ani în care am condus partidul, parteneriat care a condus la victorii deosebite, parteneriat care, până la urmă, a dus la alegerea preşedintelui Iohannis cu cel mai mare scor pe care l-a înregistrat un candidat de dreapta în primul şi în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale", a afirmat, marţi, Orban, la Palatul Parlamentului.

În opinia sa, preşedintele este "într-un mare pericol". "Din păcate, în ultimele trei luni, eu personal nu îl recunosc pe Klaus Iohannis. (...) Este suficient să te uiţi pe pagina de Facebook a preşedintelui ca să vezi starea de spirit a celor care comentează ca să îţi dai seama că preşedintele este într-un mare pericol", a susţinut Ludovic Orban. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”