Orban: Decizia privind amplasarea investiţiei Volkswagen se ia de către companie; Dăncilă vine cu un fake news

Orban: Decizia privind amplasarea investiţiei Volkswagen se ia de către companie; Dăncilă vine cu un fake news

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că amplasarea investiţiei Volkswagen ţine de hotărârea companiei, menţionând că în luarea unei astfel de decizii nu contează factorii politici, iar Viorica Dăncilă vine cu un "fake news şi nicidecum cu o informaţie certă".

"Decizia privind amplasarea investiţiei Volskwagen se ia de către conducerea companiei respective. În luarea unei astfel de decizii nu contează factorii politici. Doamna Dăncilă, care a trecut prin Parlamentul European, fără să îi rămână foarte multe urme, vine cu un fake news şi nicidecum cu o informaţie reală certă", a susţinut Orban.

El a adăugat că sub Guvernul liberal şansele sunt mult mai mari ca această investiţie să fie realizată, decât sub Guvernul Dăncilă.

"În ceea ce ne priveşte, garantăm că Guvernul PNL va reprezenta o garanţie pentru orice investitor serios care doreşte să investească în România şi că şansele ca o investiţie să fie realizată în România, sub Guvernul liberal, sunt de 100 de ori mai mari, decât şansele ca această investiţie să fie realizată sub Guvernul Dăncilă. Avem o politică în favoarea investiţiilor, avem ca obiectiv să transformăm administraţia într-o administraţie care să fie un partener serios al mediului de afaceri şi al oricărui investitor şi credibilitatea pe care o are PNL şi, evident, un Guvern al PNL este mult mai mare decât a oricărei formaţiuni politice", a susţinut premierul desemnat.

Luni, premierul demis Viorica Dăncilă a afirmat că grupul Popularilor Europeni, din care fac parte şi europarlamentarii liberali, susţine înfiinţarea unei fabrici Volkswagen în Bulgaria , cu toate că autorităţile de la Bucureşti au oferit condiţii mai avantajoase. În acest sens, a adăugat Dăncilă, liderul grupului PPE, Manfred Weber, a trimis o scrisoare companiei în care arată susţinerea funcţionării unei fabrici Volkswagen în Bulgaria. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?